Aan de oostkust van Spanje in het idyllische kustplaatsje Javéa, organiseren Sineke Janssen en Leoniek van der Maarel de groep 'Verlies en Verandering' in Villa 'El Nido' (het nest). Naast de groepsessies kunt u genieten van de Spaanse cultuur, het lekkere eten en de prachtige omgeving.

Javéa, of Xabia in het Valenciaans, is gelegen op de meest oostelijke punt van het vasteland op ongeveer 100 km van zowel Alicante als Valencia. Het heeft een bijzondere kustlijn met prachtige rotsachtige baaien, stranden en steile kliffen. Javéa is in 1981 door de Wereldgezondheidsdienst (WHO) uitgeroepen tot de stad met het gezondste klimaat in Europa. Javéa is in te delen in drie gebieden. Allereerst is er een historisch centrum; een oude middeleeuwse stad met de San Bartolomé kerk uit de 15e eeuw met een overdekte markt. In de haven is er het oorspronkelijke vissersdorpje met witgekalkte huisjes, een jachthaven, een visafslag en vele visrestaurantjes. Het moderne gedeelte van Javéa heeft een boulevard met winkeltjes, terrasjes en restaurants. In de zomer zijn hier verschillende kraampjes met handgemaakte kunstnijverheid.

Villa El Nido grenst aan een beschermd natuurgebied dat zich uitstrekt langs de kust en landinwaarts de bergen omgeeft. Hier kun je prachtige wandelingen maken, zowel kort als lang. Het ligt op 3 km van de zee met een heerlijk zandstrand. De villa heeft een enorme omheinde tuin met planten, bloemen, bomen en vele zithoekjes. In het zwembad kan je afkoelen of uitrusten op de ligstoelen. Wij zorgen voor de drankjes en hapjes!